maandag 25 mei 2009

Niet bie














In Nederland schijnt het heerlijk weer te zijn: mensen BBQ’en houden huwelijkse brunches in de tuin. Hier is het al dagen vreselijk nat en grijs. Daarnaast voel ik me niet zo bie. Het schijnt te heersen. Ik hou me koest want donderdag hebben we een korte vakantie naar Bejing op het programma staan en het zou toch jammer zijn… Voor morgen ook de kapper afgebeld, net nu ik er helemaal uit was wat het moet worden: gewoon het kapsel dat ik al heb, minus de dode punten. Kan ik het elke dag blijven opsteken, net zoals nu. Handig! Vorige week ter inspiratie nog wat kapselporno gekocht, maar dat zag er allemaal veel te bewerkelijk uit. Toch ook goed om te weten wat je niet wilt. Maargoed. Het wordt even niks met het blog. Ik zet Bibi voor baby-tv en ga zelf plat op de bank met een zoveelste kopje thee en mijn moederdagcadeau: Mao’s last dancer – een aanrader.

2 opmerkingen:

  1. Sterke, ik hoop dat je je snel beter voelt en dat je geniet van Beijing. Wij gaan meedoen met de dragonboatrace in Stanley, ik ben benieuwd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He gatver. Niet bie is gewoon niet zo bie en al helemaal niet als Biejing op het programma staat. Ik zou zeggen: geef toe aan de bie zolang het kan, laat de Biebs lekker baby-tv bieben en snuif nog een kamillebadje, neem een niet-bie pilletje en weet dat ik hier een zeer bie-zonnetje naar je stuur vanuit een trobiesch aandoend holland!
    May the Bamie force be with you!!
    Kussen aan Bie en Biebels

    BeantwoordenVerwijderen