vrijdag 30 oktober 2009

Stukje Wereldomroep

Hier mijn tweede stukje voor de Wereldomroep dat gisteren online is gegaan, over Shoppingopportunities in Hong Kong.

4 opmerkingen:

  1. Leuk stukje!

    Ik ben weer in HongKong, zin in een koffie-date?
    Lukt me niet om je te mailen, misschien ligt het aan mij - maar als ik op dat envelop-icoontje klik kan ik het betreffendee blogstukje naar iemand uit mn eigen adresboek sturen. Ook leuk, maar niet wat ik bedoelde :-).
    Ik ben bereikbaar via mn blog of op mickeynavon[at]hotmail[dot]com.

    bye!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goed stukkie! Smaakt naar meer zou ik als wereldomroep zeggen. Zou toch gaaf zijn om naast je blog nog een leuke (vaste) publicatieplek te hebben. En ook uit de kwaliteit van dit stuk blijkt maar weer dat er een vakvrouw aan t werk is. Dit genre ligt je goed! Lekker doorgaan. Ook na drukke tijden in disneyland en underdressed charity events (wat overigens zeer fijne stof tot bloggen oplevert). OK dit zeg ik als verslaafde lezer van sannesplekkie ook wel een beetje uit eigen belang...;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik las net via de wereldomroep je stukje weer. Ik lag helemaal dubbel! Nou krijg je weer zo'n comment van iemand die je waarschuwt om niet in het shopping-gedruis ten onder te gaan! Dat geluk niet te koop is. Wat is dat toch? Het zou mij niet verbazen als Thea of Jan dit keer anoniem een comment hebben geplaatst!

    BeantwoordenVerwijderen