woensdag 20 januari 2010

Schaap

Gisteren met Bibi naar dokter So geweest: Hello mrs. Venderwoedie, what can I do for you?

Biebje is sinds zondag ziek. Koorts, hoest de longen uit haar lijf, loopneus. Klinkt als de leadzanger van een death metal band. Wil niet goed eten en drinken en zei gisteren ook ineens “auw” terwijl ze met haar hand naar haar oor greep.

Een oorontsteking en griep, goed voor een fles antibiotica, een flesje vloeibare paracetamol, een flesje ontstekingsremmers en een flesje anti hoest- en loopneusdrank.

Omdat ze in haar eigen bedje om de haverklap huilt vanwege pijn of een zoekgeraakte peem (speen), laten we haar ‘s nachts maar tussen ons in grunten, hoesten en draaien (en zien Bauke en ik er ‘s ochtends uit als de overige leden van de eerder genoemde metalband).

Deze week dus geen playgroup of andere leuke afspraakjes en ik vrees dat het op vrijdag geplande uitje naar Disneyland met Ryanne en Ruby ook moet worden uitgesteld, want vanochtend gaf de thermometer nog 39.2 aan.

Het schaap.

4 opmerkingen:

  1. Arme Biebs! Heel veel beterschap en hopelijk doet veel slapen haar ook goed en zijn niet al die flesjes nodig (mijn hemel, hoeveel flesjes kun je krijgen...). En hopelijk duurt jullie gezamenlijke nieuwe muziekcarriere niet te lang ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach gossie zo zielig lah... Lieve Bibi, ik hoop dat je weer gauw beter wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij vinden Bibi zielig!! Laat haar maar lekker uitzieken en zorgen dat ze snel weer beter is!! Disney loopt niet weg, en wij ook niet, dus dat komt wel goed.

    Sterkte voor jullie allemaal!!

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beterschap enne..goeie foto - van de venderwoedie family :-)

    BeantwoordenVerwijderen